Livrare - Unchiu Gadget - unchiugadget.ro

Livrare

Ultima editare 17 Decembrie 2020

PROCESAREA COMENZILOR :

Timpul de procesarea a comenzilor plasate pe unchiugadget.ro este de 24 – 48 ore

TIMPUL DE LIVRARE:
– Comenzile plasate de luni pana vineri pana in ora 13:00 vor fi trimise in aceeasi zi iar comenzile plasate dupa ora 13:00 vor fi trimise in urmatoarea zi lucratoare.
– Pentru comenzile primite Sambata si Duminica expedierea coletului se face Luni si ajunge la destinatie in urmatoarele 1-3 zile lucratoare.
– Livrare produselor comandate de pe unchiugadget.ro se va face in 1-3 zile lucratoare de la predarea comenzii, in functie de localitatea dvs. si rutele curierilor, sambata si duminica nu sunt considerate zile lucratoare.
– Timpul de transport estimat mai sus este valabil pe tot parcursul anului, exceptie facand perioadele aglomerate (Black Friday,sarbatorile legale si perioadele de vacante) si conditiile meteorologice nefavorabile in care timpul de transport poate ajunge si la 2-6 zile lucratoare.

CUM SE FACE LIVRAREA :
Livrarea produselor se face la adresa specificata de client în formularul de comanda, momentan doar in Romania prin curierul partener al unchiugadget.ro
In cazul in care un produs comandat nu se afla in stoc, o sa va anuntam cat mai repede posibil.
In cazul in care comandati mai multe produse nu garantam ca ele vor fi livrate toate in aceeasi cutie/ambalaj.

METODE DE TRANSPORT:
Curier rapid – 1-3 zile lucratoare

COSTUL LIVRARII :
– 19,99 LEI
– GRATUIT – Comenzilor ce depasesc suma totala de 300 LEI
– GRATUIT – La ridicarea produselor din depozitul nostru din Strada EROU NITA PINTEA nr. 5, Voluntari, Ilfov. (Ridicarea comenzilor din depozit se face cu programare telefonica prealabila – 0762.142.677)

METODA DE PLATA :
Ramburs – la primirea coletului